2021tuin.jpg

Manager:  Paul Guthman

 

De accommodatie bestaat uit 9 studio's en 16 hotelkamers en een ruime patio.

De studio's

Met een oppervlakte van circa 45m2 zijn de studio's geschikt voor een langere vakantie of een verblijf van enkele maanden. Naast een comfortabele twee persoonsbed, douche met warm water en toilet, stabiele wifi en kabel TV,  zijn alle studio's voorzien van een goed ingerichte keuken.  Voor meer info kun je hier naar een overzicht van onze studio's.

 

De hotelkamers

De oppervlakte van de hotelkamers is circa 37m2 en de units hebben elk een  balkon. Onze kamers zijn voorzien van een koelkast en magnetron. Alle units hebben een eigen douche en toilet en warm water. Voor de verkoeling hebben alle units airco. Afhankelijk van de samenstelling van je reisgezelschap kun je kiezen uit  kamers met 2 twee-persoonsbedden of met 1-tweepersoonsbed.

Reizigers uit Europa raden we aan te reizen met een  reisstekker, omdat al onze stopcontacten  Amerikaanse 110V standaard formaat zijn.

 

Handig om te weten

Vrij parkeren is beschikbaar op een in de avonduren veilig afgesloten parkeerplaats. 

Wij accepteren als betaalmiddel: USD, Antilliaanse guldens, VISA, MASTERCARD en Maestro.  Indien je met een kaart wenst te betalen dan dien je je bank daarvan op de hoogte te stellen voor je vertrek. De bank activeert de kaart dan voor buitenlands gebruik.

We nodigen je uit om het contactformulier op de contact pagina in te vullen als je vragen hebt. Je kan ook direct met ons chatten tijdens onze kantooruren door het chat icoon  aan te klikken.